Kanonbra konsert med Asbjørn Ribe

Fredag 14.11.2013
Sted: Haubitz Hall Salongen , Kristiansand
Tekst og foto: Bror »The Terrible» Skrede

Først av alt: For en fantastisk konsertlokale Haubitz Hall Salongen er! For å oppleve en mer intim konsertscene, må du nesten arrangere konsert i din egen stue. Her kommer du virkelig tett på artistene. På Haubitz Hall er det plass til 50 publikummere, men lokalet føles fullt med færre tilskuere. Stemningen blir uansett superintim!

Asbjørn Ribe leverte en flott konsert. Jeg kjente litt til artisten fra før, men fikk enda mer sansen for ham etter denne konserten. For meg er det først og fremst Ribes, ofte underfundige,  tekster som gjør inntrykk. Jeg synes han har en flott evne til å beskrive de nære ting, eller livet, om man vil.

Selv om jeg er mest begeistret for Ribes tekster, betyr det på ingen måte at musikken hans ikke er bra, for det er den. Han har mange flotte melodier! Under konserten på Haubitz Hall fikk vi oppleve en rekke flotte sanger fra hans tidligere album, men vi fikk også noen smakebiter fra hans nye plate. Han fikk også prøvd ut noen nye idéer for de nye sangene. Og det vi fikk høre, lover bra. Det er bare å begynne å glede seg! Ribe fikk også med seg publikum på allsang på flere av sangene, så stemningen var absolutt god.

Alt i alt en strålende konsert med Asbjørn Ribe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s