Rune Rudberg på Danseweekend i Sira

Tekst: Laila Røynestad
Foto: Svein Erik Nomeland

Bakke Idrettsforening på Sira i Flekkefjord er blitt godt etablert i markedet de siste årene når det gjelder dansefest arrangementer. I år hadde idrettslaget tatt enda et steg, og utvidet til en danseweekend.
På underholdningsfronten var noe av det fremste som kan fremskaffes i dansebandbransjen, nemlig
Lasse Stefanz og Rune Rudberg Band.

Rune Rudberg_2013_©Copyright.Artistfoto.no-029
Masse flotte folk på konserten

Danseweekend 2013 ble innledet av Flekkefjord Sangforening. Et populært mannskor som leverte mye variert og god underholdning. Kveldens høydepunkt var nok likevel for mange Norges danseband-konge, Rune Rudberg. Mange var samlet foran scenekanten for å få med seg denne glimrende entertaineren, og da hans «nasjonalskatt» «Ut mot havet» ble spilt, var allsangfaktoren høy.

Rune Rudberg_2013_©Copyright.Artistfoto.no-020
Rune Rudberg (til høyre) var trekkplasteret på Danseweekend, på fredag.

Lørdagens underholdning ble innledet av Cross Country. Duoen fra Vennesla har vært et fast innslag på arrangementene de siste årene. Drivende god country/danseband musikk levert av to vokalister med godt scenetekke. Lasse Stefanz var en stor suksess under fjorårets dansefest, og det var nærmest et publikumskrav om retur til årets danseweekend. De svenske favorittene ble igjen en hit, og dansegulvet var spekket av danseglade fra start til slutt. Vokalist Olle Jönsson hadde publikum i sin hule hånd, og det var trangt om plassen foran scenen.

Sjekk også ut videoene fra konserten med  Rune Rudberg, lenger nede i artikkelen.

I anledning årets danseweekend, hadde Bakke IF blitt andelseiere i et gedigent festivaltelt. Teltet er et av de største på markedet og ved hjelp av en fantastisk dugnadsånd fra bygdefolket ble det innredet med flott dansegulv, stakittgjerde med blomsterpynt samt bord og benker.

Flekkefjord Sangforening_2013_©Copyright.Artistfoto.no-002
Flekkefjord Sangforening

Årets festival satte også camping rekord på Lendemoen, da nærmere 200 camping enheter fant veien til den lille bygda på Sørlandet. I alt var hele 2000 mennesker innom arrangementet.

Bakke IF ønsker alle velkommen til ny danseweekend i 2014!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

En kommentar om “Rune Rudberg på Danseweekend i Sira

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s