Steffen Jakobsen fra Idol trakk fullt hus i Vennesla

Da var det duket for en Countryaften på Hr. Direktør Restaurant & Sportsbar i Vennesla denne siste Februarkvelden i år.

Steffen Jakobsen-2013-1

Og for en kveld det ble. Venneslas In sted No.1 hadde fått huket tak i den allerede kjente og kjære Steffen Jakobsen fra Grimstad som er en av finalistene i årets Idol på Tv2.

Det viste seg å være et scoop, lokalet som rommer omtrent 150 mennesker var smekkfullt allerede 2 timer før konserten skulle starte. Det i seg selv hører til sjeldenhetene i bygda. Det var mange som måtte snu i døra og dra hjem da de ikke kunne slippe inn flere, blant andre folk som hadde tatt turen helt fra Larvik fikk jeg med meg.

Det var folk i alle aldre til stede, også den litt yngre garde var representert i selskap med foreldre. En kunne nok se at det ikke bare var typisk countrypublikum til stede, men det er jo bra for country sjangeren at den får eksponert seg for et mye større publikum på grunn av Idol.

Steffen Jakobsen-2013-2

Steffen Jakobsen er en særs god country artist. Han innehar en dyp og rungende stemme som kler sjangeren veldig godt. Han stilte med kassegitar og serverte låter fra mange kjente Countryartister. Han sjarmerte de tilstedeværende med litt småprat mellom låtene, Det at det var så mange tilstede hindret ikke folk i å få med seg konserten, det kan fort bli mye forstyrrende høylytt prat og murring når det er en artist med bare kassegitar, noe som undertegnede ikke følte var tilfellet denne kvelden.

Konserten varte godt og vel halvannen time, og etter konserten skrev Steffen Jakobsen autografer og tok bilder og pratet med de som ville. Det var populært . Det blir spennende å følge han videre i Idol utover våren, men det forundrer meg ikke om han blir en anelse dyrere å booke neste gang det skulle bli aktuelt. Han fikk nok flere fans i Vennesla etter denne fabelaktige konserten.

Vi i Artistfoto.no takker for en flott levert konsert og ønsker Steffen Jakobsen lykke til videre i Idol.

Tekst: Geir Roger Hagen
Foto: Bjarte Bjellås

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s