Lost Angels fyrte opp i Grimstad

Da tok vi turen til studentenes utested Bluebox i Grimstad denne kalde Januarkvelden. Det var litt av et stjernegalleri gjengen bak Grimstad Rockfest hadde fått til å sparke igang det nye konsertåret.

Lost AngelsDSC_0386
Fra Venstre: Troy Patrick Farrell, Ryan Roxie, Geir Roger Hagen, Eric Dover og Eric Brittingham

Lost Angels består av Eric Brittingham (bassist i Cinderella), Troy Patrick Farrell (trommis i White Lion), Eric Dover (vokalist og gitarist i Slash`s Snakepit og Alice Cooper) og denne kvelden spilte Ryan Roxie (gitarist i Alice Cooper) som erstatning for John Corabi (Ex. Motley Crue).

Men først fikk de Svenske rockerne i The Scams æren av å varme opp publikumet (bokstavlig talt..) . Det klarte de med bravur, det var vanskelig å stå stille når de blåste ut den ene kanonlåta etter den andre. Høyt energinivå preget settet, som bød på tostemte gitarsoloer og to medlemmer som byttet på vokalen. Kommer til å følge dette bandet videre.

Etter et scenebytte så kunne man høre det buldre over anlegget og med det så var Lost Angels igang. Første låt ut var Night Songs med Cinderella og stemningen var i taket fra første stund. De skulle spille låter fra alle sine respektive band og flere, så forventningene var ikke små akkurat. Videre fikk vi en hitrekke som vi sjeldent får oppleve her på Sørlandet.
Publikumet , som absolutt kunne vært flere i antall var med på notene hele konserten gjennom. Eric Dover har en stemme som kler de forskjellige låtene meget godt og klarte kunststykket å ligge tett på både Tom Keifer og Alice Cooper vokalmessig.

Dette ble en super kveld i åttitallsrockens tegn. Stort å se disse rockestjernene på den intime Bluebox scenen. Mellom låtene kom det artige kommentarer fra bandet, det var lett å se at de koste seg på scenen.
Etter konserten stilte begge bandene opp til fotografering og signering til alle som ville.

Med det så hufset vi oss fornøyde ut i kulda igjen. Vil takke arrangørene i Grimstad Rockfest for bra opplegg og anbefaler alle å dra på konsertene de arrangerer fremover på Bluebox. Blant annet så kommer Doro, Overkill og Stage Dolls utover vinteren.

Tekst : Geir Roger Hagen.  Foto: Anita Svensson

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s