Luxus Leverpostei ristet byggestøvet av Buen, på Mandal Rockfest

Med juleribba godt fortært og 5 kg mer sideflesk, var det på tide å gjøre noe med fritidsproblemene denne romjula. Det er lenge siden vi har vært på konsert nå, og det kribler alltid litt når det går litt for lang tid mellom hver gang.
Det skjer en god del i romjula på konsertfronten, men Mandal Rockfest var det som fristet mest, og det gjør heller ingenting at det er i hjembyen den arrangeres.

Luxus Leverpostei_2012_©Copyright.Artistfoto.no-009
Luxus Leverpostei var hovedbandet på årets rockefest i Mandal. Her allsang

I fjor arrangerte de på Venterommet ved Piren, som er et ganske egnet lokale til slike arrangementer. Det var derfor spennende å se hva den nye storstuen Buen Kulturhus kunne gi av positiviteter.

Mandal Rockfest hadde i år booket tre band, der alle nok var nærmere rockesjangeren enn tidligere.
Metalsjangeren har vært mer representert tidligere, så litt mer rock er absolutt ikke feil.

Luxus Leverpostei_2012_©Copyright.Artistfoto.no-012
Ellevilt publikum sang med til Luxus leverposteis hitparade

Først ut var Gatebrigaden med sin hardcore punkrock, med sterke tekster. Bandet var svært energiske på scenen, og de leverte et bra show. Kledd i samme tøy alle mann og med litt av samme energien vi har sett i blant annet Honningbarna,  håper jeg vi får se mer til dem senere.

Gatebrigaden_2012_©Copyright.Artistfoto.no-007
Gatebrigaden

Har`kje ti` var andre bandet ut, og her fikk vi servert fengende coverlåter. De klarte å varme opp publikum bra, før hovedbandet Luxus Leverpostei entret scenen.

Sjekk ut alle bildene fra Mandal Rockfest her

Har kje ti_2012_©Copyright.Artistfoto.no-005
Har`kje ti`

Luxus Leverpostei har jeg stor respekt for. De produserer enda svært gode låter, og live er det få som slår de på her i sør. Jeg har sett de så mange ganger nå at man skulle tro at man hadde gått lei, men neida. Så lenge de alltid leverer 100%, og har alltid med seg noen nye fengende låter,  er det like gøy hver gang.
Under her har vi lagt ut en liten videokavalkade, med noen av de beste sangene fra konserten. Det er filmet i Full HD, sånn at den kan kjøres i fullskjerm.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s