Lucid Dreams filleristet publikum på Kulturnatta

Lucid Dreams_2012_©Copyright.Artistfoto.no-003

Oslobandet Lucid Dreams var bandet som avsluttet Kulturnatta 2012

Kulturnattas afterparty ble holdt på Six Pence scene i Kristiansand. Byens bruneste pub har overtatt ansvaret for det musikalske miljøet til Hjørnet, som beklageligvis ble lagt ned for en tid tilbake.
Lucid Dreams_2012_©Copyright.Artistfoto.no-002

Lys og lyd er dessverre ikke helt bra, og det blir ganske urettferdig overfor gode band som leverer 100%. Men på en måte er det litt fett også, da scenen fremstår som en undergrunnsscene der skansen for å kunne spille er lav. ”Åpen scene” hver onsdag er et godt eksempel på det, og gratis inngang er også et pluss. Publikum bør vite at ikke alltid bandet kommer til sitt rette, med et slikt opplegg.

Lucid Dreams er et band som nok hadde passet på en større scene, med mer lyd og lys. Med myke, fengende introer og med sanger som ble mer og mer rocka utover, likte vi godt dette bandet. De skiller seg klart ut fra mengden band vi har sett tidligere, og vi fikk mildt sagt bakoversveis over skikkelig ekte, drivende heavy metal musikk, ispedd en haug av rock.

Tony & The Twins_2012_©Copyright.Artistfoto.no-001
Tony the Twins var fett som fjell
Lucid Dreams_2012_©Copyright.Artistfoto.no-018
Ivrig publikummer, Geir Roger Hagen

6. mannsbandet rocka lokalet slik jeg aldri har sett det før, og tror nok de fleste støvpartikler og annet småkryp er fordrevet fra stedet for en stund. . Publikum ble også med på dansen, og Freddy Vain ga gladelig micen til en som ville vise sine falsettkunster for et ellevilt publikum.

Tross store tekniske problemer med lyd og elendig lys, ble dette fett som fanden!

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s