Fleshgod Apocalypse! Teknisk death metal i grenselandet mot black, og med masse symfoniske elementer

Jeg oppdaget disse italienerne for et knapt år siden da jeg hørte deres siste album «Agony». Gjengen spiller en form for teknisk death metal i grenselandet mot black, og med masse symfoniske elementer. I et sinnsykt tempo. Ble lettere sjokkert da jeg så de skulle spille på Southern Discomfort i Kristiansand, utrolig kult at man får hentet opp slike band til denne byen. I motsetning til Zerozonic er nok Fleshgod Apocalypse et band man bør ha litt kjennskap til dersom man skal ha fullt utbytte av en konsert. Det går i et vanvittig tempo, med masse lyd og masse detaljer, så det kan nok fort bli vanskelig å skille ei låt fra den neste dersom man hører dem for første gang. Selv fikk jeg stort utbytte av konserten, og høydepunktet for meg var uten tvil The Violation, som åpner med en fantastisk symfonisk intro.

Fleshgod Apocalypse_2012_©Copyright.Artistfoto.no-015

Kombinasjonen av rå death metal vokal og bassistens rene vokal av det litt sære slaget gjør det hele vanvittig fett å lytte til. Eneste negative med Flesghod Apocalypse sin konsert var lyden. De brukte fryktelig lang tid på å skru lyd før konserten startet, så skuffende at lyden var så middelmådig.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s