Stryper kom endelig til Norge, på Skjærgårds Music & Mission Festival 2012

Da var det endelig tid for undertegnede å få oppleve Stryper igjen på norsk jord, og det på dagen 6 år etter sist gang Stryper spilte på samme sted.

Skjærgårds Music & Mission Festival er en rusfri festival som samler hovedsaklig kristne ungdommer fra hele landet til konserter, seminarer og møter på idylliske Risøya ved Tvedestrand.

Stryper_©Copyright.Artistfoto.no-002

Stryper leverte bra på årets Skjærgårds Music & Mission Festival. ( Foto: Geir Roger Hagen)

Stryper er et amerikansk hardrock-band som har holdt det gående i nesten 30 år. De er regnet som kristenrockens giganter, med millioner av solgte plater og med videoer som var topplistet av MTV på midten av 80-tallet.

Denne kvelden fikk vi se og høre bandet i toppslag. Helt ifra begynnelsen av konserten hadde vokalist og gitarist, Michael Sweet, publikum med seg på allsang og hopping. Låtene som ble spilt, var stort sett ifra storselgeren To Hell With The Devil som kom i 1986, men de fleste platene deres ble representert i setlista.

Det som er Strypers kjennemerke, er de doble tostemte gitarsoloene til Michael Sweet og Oz Fox, og de fikk vi høre til gangs. Med rytmeseksjonen Robert Sweet på trommer og Tim Gaines på bass, utgjør dette faktisk originalbesetningen.

Stryper_©Copyright.Artistfoto.no-001
Fra venstre: Geir Roger Hagen og trommeslager i Stryper, Robert Sweet. ( Foto: Geir Roger Hagen)

Det er ikke mange band som har holdt det gående så lenge som kan skilte med det. Undertegnede fikk også møte bandet etter konserten, og det var stort for en som har vært storfan av Stryper i 25 år.

Vil gjerne takke arrangørene for en fin opplevelse, kommer gjerne tilbake.

Tekst og foto: Geir Roger Hagen

For annonsering, salg, tips eller andre henvendelser kontakt: post@artistfoto.no

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s