Aspherium og The Dead Lay Waiting på Hjørnet

Artistfoto befant seg Hjørnet denne stormfulle lørdagskvelden, for å overvære Aspherium og The Dead Lay Waiting. Dette er 2 band som havner i samme gate, i klassen deathcore.

Aspherium_©Copyright.Artistfoto.no-004
Aspherium

Aspherium som gav ut sin nye plate The weil of serenity, var først ute for å varme opp de publikummere som kom. Bandet virket veldig tight og samspilt. Musikken beskrives som tung, knivskarp og med mørk vokal. Bandet virket energisk og kanskje en smule nervøs, etter å ha vært i studio. 5 låter med litt for dårlig lyd inne Hjørnet er kanskje ikke nok til å beskrive bandet. Etter å ha hørt klipp fra youtube.com, virker plata som godt produsert. Der kommer også de enkelte låtene bedre frem. Hadde vært en fordel å høre gjennom plata før konserten.

The Dead Lay Waiting_©Copyright.Artistfoto.no-020
The Dead Lay Waiting
The Dead Lay Waiting_©Copyright.Artistfoto.no-024
The Dead Lay Waiting

The Dead Lay Waiting hadde kommet helt fra England for å spille denne kvelden. Dette er et band som blant annet har varmet opp for storheter som Opeth, Nightwish, Soulfly og Dimmu Borgir. Bandet virker veldig energisk, og vokalisten jobbet iherdig med å med seg de publikummere som hadde møtt opp. Bandet ga full gass fra første akkord. I vrimmelen av metalgenre havner dette bandet også under core-kategorien. Vil tro det er veldig vanskelig å slå gjennom med noe nytt i denne klassen. Det er mange band i samme kategorien. Men bandet leverte en helt okei konsert. Klarer bandet å holde dette nivået, er det nok ikke siste gangen vi ser disse.

The Dead Lay Waiting_©Copyright.Artistfoto.no-003
The Dead Lay Waiting kom helt fra England

Tekst: John Arve Hannasvik
Foto: Svein Erik Nomeland

Ta kontakt post@artistfoto for salg og spørsmål

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s