Grunnleggerne av Heavy metal, Judas Priest, leverte i Oslo Spektrum!

Det historiske heavy metal bandet Judas Priest som ble stiftet helt tilbake i 1968, legger snart inn årene, og vi i Artistfoto var nødt til å få med oss en siste konsert før de sluttet av.

(C)2011 Svein Erik Nomeland, all rights reserved
Judas Priest

Bandet, som fikk navnet etter Bob Dylan-låten ”The Ballad of Frankie Lee and Judas Priest”, har vært en av grunnleggerne av den visuelle metalstilen med nagler og lær vi kjenner fra i dag.

Britene har også gjennom tidene vært storprodusenter og grunnleggere av musikk innen denne heavymetal stilen, men må i dag sies å være konservativ i sin fremtoning i forhold til alt det nye som er kommet med årene.
Men den gamle musikkstilen går aldri ut på dato, og man registrerer jo heller at den bare blir mer og mer populær etter som årene går.

Bra for Judas Priest, siden de er blant gigantene i sjangeren med over 40 millioner solgte album, og de selger enda som hakka møkk, både ved fulle stadionkonserter og albumsalg.
Så mange år and still going strong, før de legger inn årene på topp, står det stor respekt av.

(C)2011 Svein Erik Nomeland, all rights reserved
Judas Priest

Som presse med fotopass i Oslo Spektrum i kveld, fikk vi med oss tre låter.
Vokalist Halford og teamet rocket den store Spektrumhallen sykt bra, og vi er stolte over å kunne presentere bilder fra en av de siste konsertene til bandet, som var med å skape hele heavy metalsjangeren for over 40 år siden.

(C)2011 Svein Erik Nomeland, all rights reserved
Judas Priest

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s