Bellamy Brothers besøkte Lyngdal og Rosfjord Beachparty

The Bellamy Brothers er en Amerikansk country og pop duo bestående av Homer Howard Bellamy og David Milton Bellamy. Bandet har vært umåtelig populært helt siden 70 tallet, og toppet den Amerikanske Billboardlisten i 1976 med singelen,” Let your love flow”. Dette ga en pangstart for karrieren til de dyktige brødrene, som har servert noe av det beste innen sin sjanger gjennom tidene, og helt frem til i dag.

The Bellamy Brothers Rosfjord v3
The Bellamy Brothers

Vi fikk møte legendene før konserten, og de fortalte at de hadde vært i Norge mange ganger, første gang helt tilbake i 1977. David proklamerte at det var like gøy å spille hver gang, og så lenge helsa holder, så vil de fortsette å turnere. Howard tilfører at de ikke akkurat er ungdommer lenger, men de holder på så lenge publikum vil ha dem. De har for øvrig denne gangen en kort Norgesturne med fire konserter sammen med G. Thomas med band, som oppvarming.

The Bellamy Brothers Rosfjord v5
The Bellamy Brothers

Da de gikk på scenen og kjørte i gang showet, stod nær 1200 feststemte publikummere på arenaen. Den ene hiten etter den andre malte arenaen med fengende toner og folk sang med til de beste og mest kjente låtene, noe det for øvrig var mange av. Med sanger som ” If I said you had a beautiful body” og ”Lovers live longer”, så nær kokte det på den flotte arenaen med flott skjærgårdsidyll som bakgrunn.

The Bellamy Brothers Rosfjord v9
Folk fra Mandal tok turen til Lyngdal. Her Jallathor med en lokal skjønnhet

De er og blir legender, og med elementer av pop og reggae i melodiene, så treffer de større bredde musikkelskende. Dette er nok litt av oppskriften på suksessen til brødrene Bellamy. Det var en fantastisk opplevelse for de som møtte frem denne fine fredagskvelden ved Rosfjord Strandhotell.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s