Diabolical , Death metal fra Sverige!

Diabolical fra Sverige spiller death metal av beste sort. De har holdt på i flere år, men gjorde en liten stilendring da de utga Eclipse tidligere i år. Inn med koring og ren vokal i kombinasjon med en mektig growle-vokal.
Av Svein Erik Wiig

Kan minne litt om SepticFlesh, uten orkestreringen. Det låter ufattelig mektig, både live og på plate. Eclipse er nok det albumet jeg har spilt desidert mest det siste halvåret, så det var med enorm begeistring jeg stod klar da gjengen med kappene entret scenen. Og de leverte som bare det, til tross for en ufrivillig pause tidlig i settet, pga en brannalarm.

DIABOLICAL på Southern Discomfort 2019. Foto: Svein Erik Nomeland
DIABOLICAL på Southern Discomfort 2019. Foto: Svein Erik Nomeland

Helt fra de startet showet med mektige We Are Diabolical var det magisk. Og vokallinjene til clean-vokalisten må jo være det beste som finnes innen ekstrem-metal. Hovedfokus var heldigvis på Eclipse plata og vi fikk høre fantastiske låter som Betrayal, Fire Within. En helt herlig konsert.

Se alle bildene fra konserten:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s