Hardslående Lamented Souls, sang inn den kjølige vinternatta!

Lamented Souls er et over 20 år gammelt norsk doomband, kjent for sine seige rytmer. Artistene i dette bandet har også hatt en del store hovedprosjekter ved siden av Lamented Souls. At dette gjør bandet ekstra interessant er ikke til å stikke under en stol, men vi liker også musikken svært bra, og det vi har hørt er av særdeles høy kvalitet. Men noen livekonsert har det aldri blitt på oss før, og dette var meget spennende.

Bandet består av Ole Jørgen Moe, Simen Hestnæs, Olav Knutsen og Einar Sjursø som alle er velkjente i musikkbransjen. Men for folk flest er nok Simen Hestnæs, som tidligere spilte bass og hadde clean vokal i Dimmu Borgir, samt Ole Jørgen Moe som pr i dag spiller for Immortal, mest kjent.

I kveld leverte Lamented Souls en meget bra konsert til den fremmøtte fansen, og at de toppet denne kvelden er det ingen som helst tvil om. De har alle utstrålinger som vises på forskjellige måter. Det er spesielt gøy å se når Moe er i gang på gitaren, der man får man inntrykk av gudegaver gitt fra brennende makter. Mannen er til daglig bassist i Immortal som de fleste vet, og han fremstår som det svarteste av det svarte på det teatralske i kveld. Som stor fan av Norsk black metal, så kan man ikke annet enn å hygge seg når man ser artisten i aksjon, og det uten lik sminke. Rytmene ligger absolutt i blodet på disse guttene, og fansen var i ekstase. Vi kommer neppe til å glemme denne konserten med det første. Simen Vortex Hestnæs kommer med en soloplate til høsten og dette blir spennende. Vi vil følge med hva som skjer her, og få med oss flere konserter i fremtiden hvis de dukker opp på vår vei.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s