Septic Flesh, pompøst og deilig!

Septic Flesh inferno2
Kan vanskelig se for meg at denne konserten blir toppet med det første, for dette var helt magisk. Storslagent og pompøst, og ekstremt. Og råere vokalist skal man lete lenge etter. Set lista bestod i all hovedsak av låter fra de siste 2 ubeskrivelig sterke albumene Communion og Sumerian Daemons.

Septic Flesh inferno

Shub Niggurath våknet definitivt til liv i går. Disse grekerne er så dyktige på det de driver med at de fortjener fullsatte stadionkonserter asap! Må jeg sette fingeren på noe, så velger jeg heller å kutte av meg fingeren

.Tekst: Svein Erik Wiig
Foto: Svein Erik Nomeland

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s