Pestilence ble tilgitt når de avsluttet med «Out of The Body», Inferno 2009

Stort å få oppleve de gamle nederlanske legender live etter 15 års non-existence. Jeg hadde håpt på en setlist med overvekt på gammelt materiale, men de spilte, forståelig nok, mange låter fra 2009 albumet «Ressurection Macabre». Denne skiva synes jeg ikke er i nærheten av de gamle klassikerne, men som herr Mameli sa, «we love our old songs». Dermed fikk vi høre klassikere som Process of Suffocation, Chronic Infection, Chemo Therapy, The Secrecies of Horror, Lost Souls med fler. Men jeg må vel innrømme at stemningen fra platen ikke helt ble overført til scenen, blant annet er ikke vokalen til sjefen like bra som Von Drünen, synes jeg.

Pestilence inferno1

Men ALT blir tilgitt når de avslutter med Out of The Body

Tekst: Svein Erik Wiig
Foto: Svein Erik Nomeland

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s