We are Negura Bunget from Transilvania! Åpnet Negura Bunget med, på Inferno 2009

«We are Negura Bunget from Transilvania.» Og stemningen vi forbinder med det området ble til de grader audiofisert (antagelig ikke et ord…) under deres gigantiske konsert. Stemning, dyster sådan står i fokus i deres musikk, og det skaper de til gagns.

Negura Bunget inferno3

Ved hjelp av x antall instrumenter (minst 3 perkusjoner i tillegg til trommis) så ble dette heftig og magisk. Kult også å høre en vokalist som behersker brutal og clean vokal så bra. Håper virkelig deres siste plate OM ligger i postkassa mi på lørdag, hvis ikke reises det sak mot Posten!

Negura Bunget inferno2

Tekst: Svein Erik Wiig
Foto: Svein Erik Nomeland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s