Kulturnatta med akustisk preg

Kulturnatta arrangeres på 11. året og innebefatter mye forskjellig kulturaktiviteter i Kristiansand mellom kl 12. på dagen til midnatt. Nå treffer hele programmet på dag og kveldstid, så navnet passer ikke helt til tidsrommet det arrangeres. Grunnen er vel at kulturnatta har bygd seg opp et merkenavn, som det aldeles ikke er grunn til å endre.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Vi er imponert over spennet i aktiviteter og hvor mange steder som var involvert. Her var det mye å oppleve for gammel og ung til kun en 50. lapp for hele dagen. Det var mye folk ute i byen og mange var nok kommet for å få med seg litt kultur av forskjellig art.

 

Vi i Artistfoto fikk vi kun med en del av konsertene, der mange hadde et akustisk preg. På mindre steder så kan man jo ikke stille opp med for mange artister, men stemningen var det ingenting å si på. På Kick og det helt nye studentstedet Pir 6 fikk folk en mer trøkka musikkopplevelse. Vi hadde ikke nubbesjanse til å rekke over det hele, men noe fikk vi med oss.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s