Mest blues og Jazz på årets Canal Street 2008

Canal Street er en festival som vi i Artistfoto liker veldig bra. Mange scener i byen gjør festivalen til en utpreget byfestival. Arendal og Canal Street har klart å få sydd sammen et bra og variert program for det voksne publikum. Hovedtyngden av musikken som serveres er blues og jazz, men også andre sjangre er med.

Været under festivalen i år må jo også sies å treffe midt i blinken. Det yret av folkeliv og båter innerst i Pollen i strålende solskinn. Vil man oppleve Sørlandet og mye bra musikk, så er dette festivalen å besøke neste år. Vi i Artistfoto gleder oss allerede.

canal street.6
Hilde Hefte
canalstreet2008.3
Waterboys
canalstreet2008.2
Waterboys

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s