Ose Countryfestival 2008

Festivalen er lokalisert ved Reiårsfossen Camping i Setesdal. Nærhet til fjord og fjell gjør at dette er en av de flotteste festivalene dette året for oss i artistfoto.no. Knut William Bygland er primus motor for festivalen og klarte i år som tidligere å få tak i mange store artister.

.
Lynn Andersen kom inn på konsertarenaen med denne bilen

Lynn Andersen som sto bak hiten Rosegarden var den største headlineren, men også combacket til Anita Hegreland var stort synes vi.

bøygard3

Pratet med folk på campingen som synes at dette var Norges beste festival for dem. Flotte campingforhold kombinert med musikk som traff, var grunnen til at disse kom tilbake år etter år. Beliggenheten nær fjorden der man kan fiske og bade er også et stort pluss.

lynn anderson5

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s