Tre Små Kinesere i Vennesla Kulturhus. Foto: Mikael Andresen

Tre Små Kinesere i Vennesla Kulturhus

Trønderpop/rock bandet Tre Små Kinesere var igjen på turné og valgte å avslutte turneen i Vennesla, som også var det eneste stoppestedet på Sørlandet på denne runden.

Av Geir Roger Hagen / Foto: Mikael Andresen

Blant publikum så var det tilreisende fra Kristiansand og flere andre steder . De har Vært på Sørlandet flere ganger i løpet av sin omtrent 40 år lange karriere. De er kjent som et underholdende liveband og det bekreftet de denne kvelden på Kulturhuset, kjente låter kom på rekke og rad. Deriblant Dørstokkmila, Hjertemedisin som folk kjente godt til hørtes det ut som.

Imellom låtene dro frontfigur Ulf Risnes noen gode historier og anekdoter fra over 4 tiår på veiene land og strand rundt. Dette ble en riktig så trivelig kveld for alle fremmøtte i Vennesla Kulturhus. Anbefaler alle å ta turen om de kommer tilbake til landsdelen igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s