Dumdum Boys satte Lyngdal på rockekartet!

Tekst og foto: Svein Erik Nomeand

DumDum Boys
Dumdum boys er regnet blant de 4 store innen norsk rock, og Lyngdal fikk æren av å få besøk av dette legendariske bandet denne solrike kvelden på Rosfjord.. Sist vi så de spille på sydlige trakter, var på Norway Rock i Kvinesdal for 10 år siden og all ære til Rosfjord Beachparty som klarte å huke tak i de.

Dumdum Boys_©Artistfoto.no_2018084

Publikum fikk et fyrverkeri av et rockeshow, og om ikke arenaen var helt fullsatt, var det godt med folk som fikk høre blant annet «Englefjes», «Metallic Hvit», « Splitter Pine» ++
Det er et fantastisk repertoar de skilter med, og det oser rock av de gamle gubbene, som tydelig har blitt mer rynkete med årene.
Rynker passer godt på rockere og de fremstår i kveld som tidenes rockeband.

Besetningen er den samme som sist med Per Øivind Houmb – «Prepple» som vokalist, Kjartan Kristiansen – gitarist, Aslak Dørum – bassist, Sola Jonsen – trommeslager.

Dumdum Boys_©Artistfoto.no_2018118

Charlie Rackstead
Oppvarmingsbandet Charlie Rackstead, skapte liv og røre med sine egne versjoner av kjente låter.
Sangene var vridd til det nesten ugjenkjennelige, men fremført særdeles bra med egen signatur. Med sin dårlige grammatikk og amerikanske sleng, ble det mye latter og fengende countryrock for publikum. Bandet styres støtt med karismatiske Runar Nilson som frontfigur!

Dette var masse moro pengene, og vi fikk også med oss et stunt med en publikummer som kom seg opp på scenen, og tok tidenes hopp fra en scenekant! ( se video i bunnen av artikkel).
Ikke alltid lett å få med seg for vaktene, og han her var meget kjapp. Men det gikk bra og ble bare en humoristisk seanse, tilsynelatende også for bandet, som lo godt! (video under her)

Rosfjord Beachparty fortjener stor ros på for vel gjennomført arrangement. Det er 3 år siden vi var der sist, og de har vokst større enn noen gang. De er også blitt proffere på lyd, lys og scene som er noe alle setter pris på, og spesielt vi som genuint kommer for å høre musikken.

Charlie Rackstead m. Rune Nilson_©Artistfoto.no_2018040

Charlie Rackstead m. Rune Nilson_©Artistfoto.no_2018002Charlie Rackstead m. Rune Nilson_©Artistfoto.no_2018013

Charlie Rackstead m. Rune Nilson_©Artistfoto.no_2018032

Charlie Rackstead m. Rune Nilson_©Artistfoto.no_2018027

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s