Strålende Circus i Ravnedalen!

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Årets sesong i Ravnedalen startet med Circus Ravnedalen 10.6.2017, og et fantastisk sirkus ble det! Strålende vær, to fantastiske scener i naturskjønne Ravnedalen og et publikum i kjempestemning ga nok en super musikkopplevelse i Ravnedalen!

Xavier Rudd_2017©Artistfoto.no_030
Xavier Rudd fra Australia, skapte en magisk stemning på sletta i Ravnedalen med sine blandede toner

Historiens første og, ifølge KRSby.no, siste Circus Ravnedalen er nå historie, dessverre vil nok de fleste av de tilstedeværende si, for dette var en festival slik festivaler bør være! Men arrangørene gir seg i så fall på topp, det skal de ha! En spennende og variert line-up, en fin kombinasjon av kjente og mer ukjente artister, gjorde det vanskelig for publikum å tusle hjem uten i alle fall en positiv musikkopplevelse. Det eneste som var litt trist, var at ikke flere hadde funnet veien til Ravnedalen denne supre sommerkvelden.

Hjerteslag_2017©Artistfoto.no_001
Vokalist og låtskriver Robert Eidevik leverte energisk bergensrock

For artistfotos utsendte, var det to vidt forskjellige artister som gledet mest. For fotograf Sveffe, var det australske reggaeartisten Xavier Rudd som fenget mest, mens det for skribent Bror var bergensrockerne i Hjerteslag som gjorde mest inntrykk. Uansett hva vi mener, så festivalpublikummet ut til å storkose seg med alle artistene. De fleste var nok mest interessert i headlinerne, Sondre Justad og Highasakite. Det så ut til at de hadde mange fornøyde fans blant folket foran scenen. Spesielt Sondre Justad gjorde et solid inntrykk, han har en usedvanlig tilstedeværelse og kommuniserer svært godt med publikum!

Sondre Justad_2017©Artistfoto.no_029
Sondre Justad leverte en solid konsert og fikk masse oppmerksomhet fra det kvinnelige publikumet

Sondre Justad_2017©Artistfoto.no_020

Sondre Justad_2017©Artistfoto.no_014

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s