Staysman & Lazz med kompisen Katastrofe satte fyr på Mandal sentrum!

Skalldyrfestivalen har blitt en tradisjon, og folk kommer langveisfra for å få med seg det beste av hva Sørlandet har å by på sommerstid.
I år som tidligere fikk vi en familievennlig festival, med mye bra mat og underholdning.

Admiral P_2015_2015©Artistfoto.no_006

Torsdagens lineup på hovedscenen må betegnes som barne- og ungdomsvennlig.
Vi fikk med oss artister som: ”Vennebyen” (fra barne-TV), den 13 år gamle lyngdølen ”Lila”,Raylee” fra Arendal, rølperockerne ”Staysman & Lazz” med kompisen ”Katastrofe”, og headliner denne kvelden ”Admiral P”.

Staysman & Lazz_2015_2015©Artistfoto.no_010
Sangen «Pattaya» tok helt av, med  Katastrofe sammen med Staysman & Lazz

Programmet var vellykket med fullsatt arena, og det ble fullstendig bananas blant publikum når Katastrofe kom på scenen og Staysman & Lazz peiste i gang sangen ”Pattaya”! Rølperockerne klarte å skape allsang jeg sjelden har sett før.

Se video fra årets Skalldyrfestival under her:

 

Lila er fra Lyngdal, og det var første gang vi fikk se henne live. Hun leverer en grei konsert, men vi er ofte allergiske mot artister som synger coverlåter, om de ikke er egne. Å kopiere andres kunstverk er jo bare tull som her, når eget materiale faktisk låter meget bra. Hun fremførte to fine sanger hun hadde lagd selv.

Lila_2015_2015©Artistfoto.no_009
Lila er bare 13 år og fra Lyngdal

Raylee er en artist vi garantert kommer til å se mer til, for hun har det ekstra som skal til for å nå langt. Hun er bare 18 år, og fremfører denne kvelden flere fete hits i internasjonal klasse. Platekontakt med MTG Music Norway er inngått, og hun er nok blant Sørlandets største talenter for tiden. Se opp for Raylee fremover!

Raylee_2015_2015©Artistfoto.no_019
Raylee fra Arendal

Admiral P var en solid booking, og det passet bra med de sommerlige reggaetonene som dundret ut over Gierts Karis plass.  Artistene spilte med innlevelse, og dette ble fett som F i sommernatta.

Vennebyen_2015_2015©Artistfoto.no_007
Vi likte årets utgave av Skalldyrfestivalen med flere scener på forskjellige steder.
Vi gikk forbi Marna Cafe, og det var virkelig bra liv rundt scenen der, På Amfi-senteret hadde booket inn den dyktige artisten ”Joe Rusi”, som vi blant annet fikk med oss på Dalane Blues for noen år siden. Det var ikke feil med en porsjon bluesrock på handletur der borte! Alt i alt en vellykket åpningskveld på Skalldyrfestivalen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s