Strålende start på konsertsommeren på Café Generalen! Marte Wulff først ut

Tekst og foto: Bror Olav Andreas Skrede

Marte Wulff hadde i år æren av å åpne konsertsommeren på Café Generalen fredag 5.6.2015. Og for en åpning det ble! Med seg som gjester hadde hun Erik Faber, Charlotte Qvale og Torgeir Waldemar, og til tross for at værgudene ikke spilte på lag, klarte de, sammen med bandet, Gunnar Sæter på trommer, Audun Ramo på kontrabass og Kjell Åge Stoveland på bratsj, likevel å skape magisk stemning i Ravnedalen.

Sist jeg opplevde Marte Wulff, fremførte hun sitt fantastiske album Utlengsel med Kristiansand Symfoniorkester på Kilden, noe som var en mektig konsertopplevelse. Det er fint å oppleve at sangene som er spilt inn med fult symfoniorkester også fungerer så bra med bandkonstellasjonen hun hadde med seg til Ravnedalen. En litt uvanlig sammensetning, men det fungerte veldig bra i settingen og til Marte Wulffs melodier.

Marthe Wulf_2015©Artistfoto.no_010
Marte Wulff

Marte Wulff er en flott sanger, men først og fremst er hun en strålende låtskriver! Hun har en fantastisk flott samling av sanger, og de nye sangene hun presenterte for oss holdt også samme høye nivå som resten av hennes låter, så konserten hadde absolutt ingen dødpunkter. Det er vanskelig å ikke like artisten Marte Wulff. Hun fremstår utrolig sympatisk og jordnær, litt usikker, klossete og smånervøs. Men kjemien hun har med bandet og gjestene sine, resulterte i en magisk konsert. Spesielt duettene med Torgeir Waldemar og Erik Faber var fantastiske!

Det var bra med publikum på konserten og de fikk alle en fantastisk konsertopplevelse. Men Marte Wulff er en artist som fortjener å bli oppdaget av et mye større publikum. Det samme kan sies om arrangørene, til tross for et bra besøk, er det plass til mange flere på Café Generalen. I år er det kort i mellom høydepunktene på programmet, så vi får krysse fingre for at det blir større kamp om plassene utover sommeren!

Alt i alt: En strålende konsert, med en strålende artist på en strålende konsertscene!

Så langt jeg fikk med meg, besto konserten av følgende sanger:

1. «Versus»
2. «Summen av oss»
3. «Denne vinden»
4. «30»
5. «Ord» (ny sang) med Torgeir Waldemar
6. «Flowers» (T. Waldemar) med Torgeir Waldemar
7. «Accident» med Torgeir Waldemar
8. «Utlengsel»
9. «Tiden og toget» med Charlotte Qvale
10. «By»
11.«Last dance»
12.«Kameler»
13.«Lady» med Erik Faber og Charlotte Qvale
14.«Stein, saks, papir» (ny sang)
15.«Racing» (E. Faber) med Erik Faber
16.«Finne deg igjen» med Erik Faber
17.«Carousel (of love)»
18.«På gjerdet» (ny sang)
19.«Lys» med Charlotte Qvale
20.«Tingene vi gjør»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s