Doro og Dirty Passion, Bluebox i Grimstad 27.4.2013

Da var det dags for et av vårens store høydepunkter for metalfolket her på Sørlandet, selveste metal dronningen Doro kom for å avlegge lille Grimstad et besøk denne Lørdagskvelden.
Tyske Doro Pesch er en av metalmusikkens store artister, med over 30 år bak seg i bransjen. Hun ble først kjent med bandet Warlock, men gikk solo da bandet ble oppløst mot slutten av åttitallet. Siden da har hun gitt ut en lang rekke album.

Doro 1
Geir Roger Hagen og Victoria Hille møtte Doro Pech backstage. Foto: Victoria Hille

Først ut denne kvelden var Svenske Dirty Passion som med sin melodiøse hard rock fikk opp stemningen blant publikum før hovedattraksjonen inntok scenen.

Doro åpnet settet med et par Warlock klassikere først ut var I Rule The Ruins og publikum var i ekstase fra første riff, senere fikk vi en lang rekke Warlock klassikere sånn som East Meets West, True As Steel, Fur Immer, Burning The Witches og selvfølgelig allsang favoritten All We Are. Også låter fra de mange Doro albumene ble servert, blant andre Raise Your Fist In The Air fra hennes siste album som kom i 2012. Doro var i superform hele konserten og fikk med det nesten fulltallige publikummet på allsang hele kvelden.
Undertegnede fikk også muligheten til å slå av en prat med Doro og bandet. Virkelig hyggelige og jordnære folk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto : Karolina Wlodarczyk

Artistfoto.no retter igjen en stor takk til arrangørene i Grimstad RockFest for en veldig bra gjennomført kveld, og gleder oss masse til å ta turen på de kommende arrangementene og vi oppfordrer alle andre til å gjøre det samme.

Doro-Grimstad_2013_©Copyright.Artistfoto.no-006

Doro-Grimstad_2013_©Copyright.Artistfoto.no-009
Foto : Karolina Wlodarczyk

Tekst: Geir Roger Hagen
Foto: Karolina Wlodarczyk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s