Souhtern Discomfort 2010. Zerozonic åpnet årets festivalen!

Kristiansandsbandet Zerozonic åpnet årets Southern Discomfort. Festivalen har eksistert siden 2001 og gitt oss mange store konsertopplevelser. Som regel har festivalen bestått av et par store norske band og gjerne noen utenlandske gjester, og til slutt krydret med lokale band. Og det finnes mange lokale band som har høy nok kvalitet til å kunne spille på en slik festival. Zerozonic er et av disse bandene. Bandet har eksistert i mange år og kom nettopp ut med sin tredje plate kalt «Aftersane». Selv har jeg ikke mye kjennskap til albumene deres, men musikken de spiller er perfekt i konsertformat. Pantera kan godt være et referansepunkt for musikken og de kjører et herlig driv konserten gjennom. Ny vokalist og ny gitarist for anledningen, men det var ikke mye synlige debutantnerver å spore. Høyst bangbar musikk.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s