Plumbo satte ny besøksrekord på Lyngdal Dyrskue!

Vi har aldri sett så mange folk på arenaen på Lyngdal Dyrskue før. Etter at Plumbo vant Spelemannprisen i sjangeren årets hit, med sangen ”Møkkamann”, har vi sett en formidabel økning i popularitet for dette bandet.

Plumbo_2012_©Copyright.Artistfoto.no-021
Plumbo

Lyngdal Dyrskue har alltid vært flinke til å booke band som trekker enormt med folk. Men i år slo de alle rekorder, og det var så lang kø av folk som ville inn, at de var nødt til å utsette konsertstart med 15 minutter.

Plumbo_2012_©Copyright.Artistfoto.no-001

Plumbo leverte sakene bra, og de sparte de beste hitene til slutt. Vi fikk også høre et par låter fra det nye albumet ”Rådebank”, men ingenting svinger som ”Møkkamann” og ”Ola Nordmann”, noe stemningen viste. Det ble allsang og en utrolig bra stemning.

Plumbo_2012_©Copyright.Artistfoto.no-022Konsertarenaen er innelukket av store biler, busser og trailere, noe jeg likte svært dårlig. Det skaper en fæl ekkolyd fra musikken, og det er umulig å få sett bandet for de som heller ønsker å stå i bakgrunnen. Det var rett og slett for liten plass til publikum i kveld, og festivalen bør ta hensyn til dette ved senere konserter. Manko på plass er det absolutt ikke om man ser på arealene de bruker totalt på hele Dyrskuet.

Plumbo_2012_©Copyright.Artistfoto.no-012

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s