Secret Garden på hjemmebane i kveld

 

Secret Garden_2012_©Copyright.Artistfoto.no-021
Irske Fionnuala Sherry feiret nasjonaldagen St. Patrichs day i Kristiansand.

17. mars er det St. Patrichs dag i Irland, og hva kan vel da passe bedre enn å feire den irske nasjonaldagen sammen med Rolf Løvland og irske Fionnuala Sherry i kveld.

Irsk inspirert folkemusikk er en stor del av repertoaret i kveld, og vi møtte svært stødige musikere som er på slutten av sin verdensturnè, vedrørende lanseringen av albumet Winter Poem.
Albumet ble lansert 14. november 2011, så det er ikke helt ferskt, men så har de jo også turnert rundt hele verden siden da.

Rolf Løvland_2012_©Copyright.Artistfoto.no-004

Hele konserten er knyttet til temaet vinter, og Rolf Løvland er kunstneren bak bildene som under hele konserten kjøres på stort lerret som bakgrunn.
Det er en flott opplevelse, og spesielt når de kjører i gang sangen Frozen in Time, der man ser en rose fryst inn i is. Musikken og bildene skaper sammen en sterk musikalsk og visuell opplevelse.

Secret Garden_2012_©Copyright.Artistfoto.no-025

Løvland fortalte at han alltid synes det er fint å komme hjem til Kristiansand. Det er noen år siden vi har spilt her nå, men å spille her i hjembyen er alltid stort, og Kristiansand vil alltid være ”å komme hjem” for meg, sa han.
At mange av hans venner og kjente, og at hans gamle musikklærer også hadde funnet veien til konserten var stas, sa han med et stort glis.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s