Skalldyrfestivalen arrangeres på 21. året i år, men har priset seg ut!

Skalldyrfestivalen arrangeres på 21. året i år, og er kanskje det Mandal er mest kjent for.

Vi i artistfoto.no fikk med oss torsdagen, som også var åpningsdagen, samt Postgirobygget på lørdagen og det var et yrende folkeliv som møtte oss i et strålende festivalvær. Helene Bøksle, samt resten av underholdningen på Giert Karis plass denne kvelden, trakk enormt med folk og det ble en skikkelig pangstart, må man kunne si.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Festivalen profilerer seg som en matfestival som hovedfokus, men det er utrolig mye annet som skjer. Blant annet flere konserter hver dag, missekonkurranse, Freestylehopping i elva, nattåpne butikker, og sikkert mye mer vi ikke rakk å få med oss i år. Atle Homme, som er primus motor og leder for festivalen, gjør en fabelaktig jobb sammen med teamet sitt. Festivalen fremtrer som bedre og bedre for hvert år som går, og det er viktig for en liten by som Mandal, som er nærmest folketom de andre årstidene.

Kristian and fra herli land Skalldyrfestivalen 2009 v6

Hørte noe klaging på at billettprisen var for høy, men det synes jeg er meget urettferdig og helt feil. Kr 250 for adgang alle dagene er ikke mer enn man betaler for en konsert av samme skala som Bøksle på en annen arena. Barn under 16 var gratis, så dette er billig underholdning folkens. Her fikk man inngang hver dag og mange konserter for de få slantene. Vi kan nevne: Postgirobygget, Rita Eriksen, Helene Bøksle, Kristian And fra Herli Land, Meersburg, Mandal Kantori og The European Higway Man.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s