Carpathian Forest falt ikke i smak. Inferno 2009

Dersom jeg hadde vært arrogant hadde jeg sagt at CF var headlinere på lørdag kun fordi de var norske. Musikken er så middelmådig at hadde de vært utenlandske så hadde de ikke fått lov til å spille på Klubb -kvelden engang.

Carpathian Forest inferno3

Dersom jeg hadde vært ydmyk hadde jeg sagt at jeg ikke helt skjønner musikken deres, men at det nok er meg det er noe galt med ettersom de ble særdeles godt tatt i mot av Infernopublikumet. Og at jeg er blitt for gammel til å synes at dildosuging og lignende er kult på en metal konsert

Carpathian Forest inferno7
Nattefrost

Tekst: Svein Erik Wiig
Foto Svein Erik Nomeland’

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s