Dance With a Stranger med Alnæs i spissen tok pusten fra de fleste på Kick

Kristiansundsbandet hadde sin storhetstid på slutten av 80 og hele 90 tallet. Med plater som bla «Atmosphere», så kom den store suksessen i 1991, for Frode Alnæs, Øyvind Elg Elgnes, Bjørn Jensen og Yngve Moe. Plata var så vellagd produksjonsmessig, at de satte standard for hele platebransjen.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Når platen «Look What you have Done» kom 3 år senere, viste guttene igjen muskler.
Stort salg og kommersiell suksess fulgte. Lyden var fortsatt like stor og skulle du hande HIFI, var det som oftest platene til DWAS som stod i anleggene på butikkene.

Dance with A Stranger

På Kick i kveld fikk guttene vist hvor utrolig flinke musikere de er. Stemmen til Elg kombinert med gitarspill til Alnæs tok pusten fra de fleste i lokalet. Vi fikk høre mange av de gode gamle hit’ene, samt utdrag fra nyere musikk i bla sjanger blues. Allsangen fra publikum fikk bandet til å stoppe musikken et sekund.. Det høstet stor glede i bandet og spillegleden tok de med seg hele veien, ut den tiden konserten varte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s