Norway Rock 2008

Festivalen som er lokalisert i Kvinesdal har hatt stor suksess hvert år. Den er bygd opp som en stiftelse og ingen profitt. Dyktige medarbeidere har jobbet beinhardt for å få til Sørlandets største rockefestival. Det står det utrolig respekt av og lineupen i år og det de får til. Med Alice Cooper, Motorhead og Helloween så kan man si headlinerne var banket inn med slegge for denne festivalen.

Norway Rock 2008.2
Alice Cooper med teatralsk show på scenen

Ulykken som rammet festivalen med to som døde av kullosforgiftning, satte en demper på festivalens siste dag. Det ble veldig nærme og vi pratet med mange triste folk som bare ville hjem. Utrolig tragisk og vi føler med familie og venner av paret som ble rammet. Turboneger avlyste konserten pga. det inntrufne.Norway Rock 2008.8

Norway Rock 2008.9

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s