Kent leverte gull i Arendal!

Kent ble sånn smått stiftet i 1990 av Joakim Berg og Sami Sirvio i Eskilstuna Sverige.
De møttes på skolen og sådde frøene for suksessen som snart skulle komme, og de fikk med seg Markus Mustonen på trommer, Martin Skold på bass og Martin Roos på gitar.
Etter et par navnbytter så ble det til slutt Kent. I 1995 trakk Martin Roos seg og Harri Manty tok hans plass.

kent2

I September 1997 la de det store gullegget med singelen «Om du var her». Singelen solgte til gull i Sverige sammen med albumet Isola, som kom nesten samtidig. Suksessen var sikret i Sverige og Guttene ga ut i april 1998 albumet Isola, i engelsk versjon. Siste skudd på stammen er albumet «Tilbaka til samtiden» utgitt i 2007.

kent3

At Arendal og Canal Street fikk kuppet Kent er stort  og så stort at vi ikke kunne holde oss fra å kjøre 20 mil for å se de.
Kent er et fantastisk liveband som i kveld leverte gamle kjære låter og nye i kjent Kentstil, til 1075 betalende publikummere.
Det var også oppsiktsvekkende  mange damer på konserten som man selvfølgelig kan vente med Kent på scenen. Mange pene var det også,  og er ikke vant med slikt når man er rundt:-)

De reiser videre til Stavanger og Bergen 25. og 26. januar og har du ikke fått tak i billetter så løp og kjøp. Ja hvis det ikke allerede er utsolgt da…

kent

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s