Black Debbath hadde viet kveldens konsert på Østsia til kvinnen!

Black Debbath hadde viet kveldens konsert på Østsia til kvinnen.

Vokalist Egil takket alle fremmøtte kvinner, noe vi ikke så så mange til. Joda, en av tre var nok kvinner, og det så ut til at trivselen var på topp blant disse, og selvfølgelig resten av folket som var møtt opp.

Sang som «Femogtredve og heit» får vel de fleste til å trekke på smilebåndet. Synes de treffer bra med fengende låter pakket med humoristiske tekster. For enkelte blir sikkert humoren primitiv, men at skaren av fremmøtte likte det de så i kveld er helt sikkert.

blackdebbath.jpg

Publikum holdt på å ta helt av da Egil ba kvinnene om å kaste BH’en opp på scenen. Da ingen BH kom, så det ut til at det ble det satt igang ekstraordinære tiltak. 1 BH kom til slutt opp på scenen til stor latter fra publikum.

Vi i artistfoto gleder oss til neste konsert med Black Debbath. Lurer på hva slags påfunn de har da?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s