Kurt Nilsen sang duett med Bjøro Håland på ’’Lost Highway’’

Kurt entret scenen alene, startet opp med ’’When the stars go blue’’ som han hadde en hit med sammen med Wenche Knutson i 2005. Han akkompagnerte seg selv på gitar og sang, hva mer trenger man egentlig med en stemme som han har?
Så kom bandet på scenen, og trykket økte. Bandet var utrolig bra, samspilte, og lyden var også veldig bra, publikum hoppet og danset, Kurt spratt rundt på scenen han også, og lagde show.

Kurt Nilsen Dark Season 2009 v1

Det ble mange koselige kommentarer underveis i konserten, og han var glad for å være på scenen i Kristiansand. Og vi som var der, fikk med oss den eneste konserten han har i år.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Vi fikk høre mange godsanger, og vi fikk høre country, pop, rock, til og med litt blues! Han var veldig flink på scenen, og det virket som om det var en frisk, opplagt, og blid og energisk Kurt vi fikk se på Kick denne kvelden. Bjøro Håland dukket også opp, og sang duett med Kurt på ’’Lost Highway’’ som er opprinnelig skrevet av Hank Williams. Kurt Nilsen spilte inn duett sammen med Willie Nelson med denne godlåta i 2008.

Kurt Nilsen Dark Season 2009 v4

Mange tok turen til Kick denne kvelden, lokalet var fullstappet, og jeg tror det var få som angret på det! Kurt Nilsen med Band imponerte veldig, noen band er bedre live enn på cd, og Kurt Nilsen er en av dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s