Kim Larsen

Foto, artikler og konserter

Relaterte artikler

Kim Larsen
[09.07.2008]
Artistfoto var så heldig å få med seg konserten til Kim Larsen i Ravnedalen denne onsdagskvelden i juli. Takk til Kim Larsen og arrangør Jørgen Skauge for en fantastisk kveld. 5000 solgte billetter og stappfull arena vitner om at Kristiansand kan få det til hvis man satser på de riktige artistene og gir nok PR om hendelsen.
The Script rocket Danmark
[02.07.2013]
Hovedbandet denne kvelden var for øvrig The Script. Det er den største satsningen festivalen noen gang har gjort, kunne konferansier Sebastian Dorset fortelle publikum. Bandet har gjort seg fremtredende den senere tid med mange radiohits, blant annet Hall of fame og If You Could See Me Now.
The Hooters leverte bra på Odderøya
[13.07.2013]
Karismatiske Eric Bazilian styrer showet fra første sang, med vokal tilsatt en stor dose humor, og med en innlevelse vi sjelden ser.  Han hadde så mange grimaser at det var moro å se gjennom bildene i ettertid.
Kim Larsen og Stavangerkameratene samlet 4500 publikummere i Mandal
[19.07.2017]
At Stavanger Artistbyrå med Per Vervik i samarbeid med Skalldyrfestivalen og Kjell Ivar Løvslett arrangerte denne konserten, håper vi kan bety mange flere større band til Mandal fremover. Per Vervik står bak store bookinger i Stavanger, blant annet Sting, Deep Purple og flere andre store artister.