Big Bang

Foto, artikler og konserter

Relaterte artikler

[K]nine
[18.07.2008]
Artistfoto fikk med seg konserten til dette aggressive metalbandet fra Rogaland. Med to vokalister, to gitarister, bassist og trommer har dette bandet et driv vi sjelden har vært borti. Utrolig samspilte fremfører de denne aggressive metalen i et forrykende tempo. Gruppen slapp i fjor ut albumet "Dead WorldŽs Poetry" og det anbefales på det sterkeste.
Big Bang
[15.04.2009]
Big Bang ble startet tidlig på nittitallet og har blitt et godt etablert band i Norge. Sangen som gjorde at de til dels slo igjennom i Europa var Girl in Oslo. EPn som ble lansert ble en stor suksess for bandet, og ble det store gjennombruddet.
Fjellparkfestivalen 2008
[18.07.2008]
Artistfoto tok turen til Flekkefjord til Fjellparkfestivalen denne fredagen i juli. Vi var interessert i både festival og musikk og vi ble positivt overasket over dette fine stedet å legge festivalen. Den ble etablert i 1982 og har gått under tittelen Norges lengstlevende Rockefestival.
Oslo Live 2011
[26.06.2011]
Oslo Live har gått fra å være en festival med stor bredde blandet musikk, til å bli en festival som veier mer mot electronica, ispedd soul, funk, pop og reggaemusikk. Eksempelvis i fjor spilte Audrey Horne og In Flames på oslo Live, men i år er metalsjangeren helt fjernet.
Pet Shop Boys på årets Rått og Råde
[28.08.2012]
Rått og Råde kjøres for tredje året på Lassa, som er 20 minutters gange fra Stavanger sentrum. Med to scener ble det kjørt nonstop musikk alle tre kveldene, fra torsdag til lørdag. Midt mellom scenene var det plassert matboder, og med oppsatte langbord kunne man slappe av, med bakgrunnsmusikk fra begge scenene.