Blood Red Throne

Foto, artikler og konserter

Relaterte artikler

Swallow the Sun
[10.04.2009]
Den finske gjengen Swallow The Sun spiller en form for metal som kan kalles DeathDoom. Blytungt, seigt og melodiøst. De varierer mer enn typiske Funeral Doom band noe som gjør musikken veldig interessant.
Carpathian Forest
[12.04.2009]
Dersom jeg hadde vært arrogant hadde jeg sagt at CF var headlinere på lørdag kun fordi de var norske. Musikken er så middelmådig at hadde de vært utenlandske så hadde de ikke fått lov til å spille på club-kvelden engang.
Keep of Kalessin
[11.09.2009]
Trønderne hadde lovet et heftig show med masse statister og pyro. Jeg så ikke noe til statistene men pyroen var heftig. Keep of Kalessin spiller ekstremt kjapt, og veldig detaljert, noe som gjør at det er en stor fordel å ha hørt dem på plate før man ser dem live.
True Norwegian Black Metal Sightseeing Tour
[10.04.2009]
Artistfoto fikk med seg årets True Norwegian Black Metal Sightseeing Tour med Anders Odden i spissen på årets Infernofestival. Å reise på buss-sightseeing med Odden var en morsom opplevelse.
Pestilence
[10.04.2009]
Stort å få oppleve de gamle nederlanske legender live etter 15 års non-existence. Jeg hadde håpt på en setlist med overvekt på gammelt materiale, men de spilte, forståelig nok, mange låter fra 2009 albumet "Ressurection Macabre".
Kampfar
[09.04.2009]
Dette var kult, for all del. De spiller bra, og har et fett liveshow med pyro som gir mer varme enn påskesola. Og de har endel fete låter som f.eks Ravenheart. Så jeg likte virkelig denne konserten. Men sammenlignet med Septic Flesh, Pestilence og Negura Bunget kom de definitivt til kort.
Inferno 2009
[08.04.2009]
Vi i Artistfoto sitter igjen med et solid inntrykk av Inferno, som arrangeres på det 9. året nå. Onsdagen var klubbkvelden der mange scener rundt i byen ble brukt. Vi rakk bare stedene John Dee og Blå selv om man hadde ønsket å se flere konserter. De neste tre dagene foregikk konsertene på Rockefeller og John Dee som er i samme bygg.
Blood Red Throne
[31.05.2011]
Selv om ganske få hadde tatt turen til På hjørnet for å se Blood Red Throne, leverte bandet en strålende konsert. Sørlandets flaggskip innen death metal leverte et variert utvalg av låter plukket fra samtlige av deres utgivelser.
Dark Funeral skapte skrekk i bibelbeltet!
[20.09.2017]
Vi besøkte årets Southern Discomfort i Kristiansand, der vi fikk med oss Scariot, Blood Red Throne og Dark Funeral.