Blood Red Throne

Foto, artikler og konserter

Relaterte artikler

Swallow the Sun
[10.04.2009]
Den finske gjengen Swallow The Sun spiller en form for metal som kan kalles DeathDoom. Blytungt, seigt og melodiøst. De varierer mer enn typiske Funeral Doom band noe som gjør musikken veldig interessant.
Root
[10.04.2009]
Tsjekkiske Root hadde jeg ikke hørt før jeg sjekket dem ut på Myspace da jeg så de skulle spille på årets inferno.
Carpathian Forest
[12.04.2009]
Dersom jeg hadde vært arrogant hadde jeg sagt at CF var headlinere på lørdag kun fordi de var norske. Musikken er så middelmådig at hadde de vært utenlandske så hadde de ikke fått lov til å spille på club-kvelden engang.
Samael
[11.04.2009]
"Passage" er mitt favorittalbum, uansett band og sjanger, derfor gledet jeg meg stort til å se sveitserne igjen. Har sett dem 2 ganger før, første gangen helt fantastisk, andre gangen noe skuffende (delvis pga lyd, delvis pga setlist).
Keep of Kalessin
[11.09.2009]
Trønderne hadde lovet et heftig show med masse statister og pyro. Jeg så ikke noe til statistene men pyroen var heftig. Keep of Kalessin spiller ekstremt kjapt, og veldig detaljert, noe som gjør at det er en stor fordel å ha hørt dem på plate før man ser dem live.
True Norwegian Black Metal Sightseeing Tour
[10.04.2009]
Artistfoto fikk med seg årets True Norwegian Black Metal Sightseeing Tour med Anders Odden i spissen på årets Infernofestival. Å reise på buss-sightseeing med Odden var en morsom opplevelse.
Vreid
[10.04.2009]
Har blitt en del Vreid-konserter på meg de siste årene, men det er ingen tvil om at dette er det beste jeg har sett av dem så langt.
Pestilence
[10.04.2009]
Stort å få oppleve de gamle nederlanske legender live etter 15 års non-existence. Jeg hadde håpt på en setlist med overvekt på gammelt materiale, men de spilte, forståelig nok, mange låter fra 2009 albumet "Ressurection Macabre".
Septic Flesh
[09.04.2009]
Kan vanskelig se for meg at denne konserten blir toppet med det første, for dette var helt magisk. Storslagent og pompøst, og ekstremt. Og råere vokalist skal man lete lenge etter. Setlista bestod i all hovedsak av låter fra de siste 2 ubeskrivelig sterke albumene Communion og Sumerian Daemons.
Kampfar
[09.04.2009]
Dette var kult, for all del. De spiller bra, og har et fett liveshow med pyro som gir mer varme enn påskesola. Og de har endel fete låter som f.eks Ravenheart. Så jeg likte virkelig denne konserten. Men sammenlignet med Septic Flesh, Pestilence og Negura Bunget kom de definitivt til kort.
Negura Bunget
[09.04.2009]
"We are Negura Bunget from Transilvania." Og stemningen vi forbinder med det området ble til de grader audiofisert (antagelig ikke et ord...) under deres gigantiske konsert. Stemning, dyster sådan står i fokus i deres musikk, og det skaper de til gagns.
Blood Red Throne
[08.04.2009]
Har ikke hørt mye på BRT før kveldens konsert, men vil antagelig høre mer på dem etter konserten.
Inferno 2009
[08.04.2009]
Vi i Artistfoto sitter igjen med et solid inntrykk av Inferno, som arrangeres på det 9. året nå. Onsdagen var klubbkvelden der mange scener rundt i byen ble brukt. Vi rakk bare stedene John Dee og Blå selv om man hadde ønsket å se flere konserter. De neste tre dagene foregikk konsertene på Rockefeller og John Dee som er i samme bygg.
Blood Red Throne
[31.05.2011]
Selv om ganske få hadde tatt turen til På hjørnet for å se Blood Red Throne, leverte bandet en strålende konsert. Sørlandets flaggskip innen death metal leverte et variert utvalg av låter plukket fra samtlige av deres utgivelser.
Dark Funeral skapte skrekk i bibelbeltet!
[20.09.2017]
Vi besøkte årets Southern Discomfort i Kristiansand, der vi fikk med oss Scariot, Blood Red Throne og Dark Funeral.