Home » Artikler

True Norwegian Black Metal Sightseeing Tour

10.04.2009

Artistfoto fikk med seg årets True Norwegian Black Metal Sightseeing Tour med Anders Odden i spissen på årets Infernofestival.


Anders Odden utenfor Helvete Platebar

Å reise på buss-sightseeing med Odden var en morsom opplevelse. Han kom med flere gode sarkastiske historier og når han fikk mulighet så spiltes det Satyricon så høyt at flere måtte frem med hørselsvern. Rebel Extravaganza må sies å passe bra til det sortkledde busspublikumet! Odden fortalte at han hadde vært med å spilt inn gitariff på denne plata.


Oslolosen Anders Odden på vei til Holmekollen Kapell

Helvete platebar som i dag er en kafé og den så mye omtalte kjelleren var jo gøy å se. Ikke mye igjen etter Plateselskapet Deathlike Silence eller platebutikken Helvete, men absolutt en historisk plass med tanke på historien bak dette stedet.


Gamle Helvete Platebar

 


Skriften på veggen ble sansynligvis malt av Øystein Aarseth i sin tid.

 

Folk fra hele verden tråler jo til hertil, og de kommer ikke inn i kjelleren en gang. Pratet med en ekspeditør på bakeriet og ho fortalte at det kom en jevn strøm sortkledde hver uke.


 Aarseths Helvete Platebar slik det ser ut i dag
 

Holmenkollen Kapell som Greven brant ned var også greit å få med seg. Bra skue å se alle sortkledde som gikk i lang rekke opp mot kirka med Odden i spissen.


Neseblod platebar

Platesjappa Neseblod som vi også var innom var fett. Det er absolutt en butikk som man bør besøkes hvis du er på jakt etter ekstrem musikk. De hadde også mange effekter fra gamle Mayhem på veggen. Blant annet postkort fra Dead og et kors til Øystein Aarseth. Vi fikk også treffe Attila Csihar og Maniac. De stilte velvillig opp på signeringer og bilder.

See all pictures here