Home » Artikler

Somebody's Darling

16.08.2008

Somebody's Darling består av Liz-Tove Vespestad og Tine Valand. Dette var artistfotos første konsert med denne duoen. De har mange års erfaring og er blant Kirkelig Kulturverksteds mestselgenende artister på hyllestplaten, "Hvis Månen hadde en søster", til Leonard Cohen.

Vi i artistfoto synes konserten med disse to dyktige musikerne var veldig bra. Jeg satt umiddelbart paraleller til Søstrene Bøygard som jeg opplevde på Osefestivalen tidligere i sommer. Likhetene er slående og vi ble like forelsket i musikken og artistene denne gang. Med sanger som Strange Pillows kan man ikke annet enn å smelte. Tekstene er på engelsk og det liker jeg med disse artistene. Når de begynner å synge hit'er fra Cohenplaten, går stemningen til topps. Folk klapper, og synger med. Jeg så det rykket i foten til flere, men det ble ingen dans.

Sangene deres handler mye om følelser og kjærlighet. Mye sorg og tristhet som kommer til utrykk i søte velagde sanger. Du verden hvor bra det var. Denne konserten var virkelig et av høydepunktene under Marnarfestivalen i år.

Se resten av       bildene her