Home » Artikler

Majestetisk Høyem i Ravnedalen!

29.07.2017

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede/ Foto: Svein Erik Nomeland
Sivert Høyem var en av årets Ravnedalen Live-artister og han leverte en majestetisk forestilling fra scenen i den naturskjønne dalen!

Sivert Høyem har en stemme av en annen verden og er utvilsomt en artist av internasjonalt format, og med seg på scenen har han et fantastisk bra band! Og med en omfattende låtkatalog, både fra solokarrieren og fra tiden med Madrugada, skal det mye til før dette kan gå galt! Den ene perlen avløser den andre, og bandet på scenen er utrolig tight. Dette er noe av det tøffeste man kan oppleve av en norsk artist for tiden!


Sivert Høyem 

Konserten hadde ingendødpunkter, låtkatalogen er for bra og bandet er for godt til det! Best er Sivert Høyem når det dras ordentlig til, synes jeg. Da swinger det ordentlig av gjengen på scenen: «Into The Sea», «The Kids Are on High Street» og «Moon Landing» var hver for seg verdt billetten! Det er nesten synd at dette var en festivaljobb, konserten kunne for min del gjerne ha vart mye lenger.

Lokaliteten var fantastisk, publikum strålende fornøyde og artisten leverte. Alt i alt en majestetisk opplevelse i Ravnedalen denne lørdagskvelden i juli!


Gitarist Christer Knutsen

Settliste:
1.    Look away Lucifer (Madrugada)
2.    Give It a Whirl3.    Black & Gold
4.    Lioness
5.    Electric (Madrugada)
6.    Blown Away
7.    Prisoner of The Road
8.    Into The Sea
9.    The Kids Are on High Street (Madrugada)
10.  Majesty (Madrugada)
11.  Sleepwalking Man

Ekstra:
12.  Shadows/High Meseta
13.  Moon Landing


Vi var vitne til et mer voksent publikum på Ravnedalen Live og de klarte å selge ut alle 4000 billettene til festivalen

Se alle bildene fra fra konserten her