Home » Artikler

Strålende Circus i Ravnedalen!

19.05.2017

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland
Årets sesong i Ravnedalen startet med Circus Ravnedalen 10.6.2017, og et fantastisk sirkus ble det! Strålende vær, to fantastiske scener i naturskjønne Ravnedalen og et publikum i kjempestemning ga nok en super musikkopplevelse i Ravnedalen!


Xavier Rudd fra Australia, skapte en magisk stemning på sletta i Ravnedalen med sine blandede toner

Historiens første og, ifølge KRSby.no, siste Circus Ravnedalen er nå historie, dessverre vil nok de fleste av de tilstedeværende si, for dette var en festival slik festivaler bør være! Men arrangørene gir seg i så fall på topp, det skal de ha! En spennende og variert line-up, en fin kombinasjon av kjente og mer ukjente artister, gjorde det vanskelig for publikum å tusle hjem uten i alle fall en positiv musikkopplevelse. Det eneste som var litt trist, var at ikke flere hadde funnet veien til Ravnedalen denne supre sommerkvelden.
 

Vokalist og låtskriver Robert Eidevik leverte energisk bergensrock 
 

For artistfotos utsendte, var det to vidt forskjellige artister som gledet mest. For fotograf Sveffe, var det australske reggaeartisten Xavier Rudd som fenget mest, mens det for skribent Bror var bergensrockerne i Hjerteslag som gjorde mest inntrykk. Uansett hva vi mener, så festivalpublikummet ut til å storkose seg med alle artistene. De fleste var nok mest interessert i headlinerne, Sondre Justad og Highasakite. Det så ut til at de hadde mange fornøyde fans blant folket foran scenen. Spesielt Sondre Justad gjorde et solid inntrykk, han har en usedvanlig tilstedeværelse og kommuniserer svært godt med publikum!


Sondre Justad leverte en solid konsert og fikk masse oppmerksomhet fra det kvinnelige publikumet


Se alle bildene fra Circus Ravnedalen her

 

 

Alt i alt en solid åpning på 2017-sesongen i Ravnedalen. Nå gleder

vi oss til resten av sommeren!

 

PROGRAM CIRCUS RAVNEDALEN 2017

 

Generalen Scene:
15:00 DJ Charlotte Thorstvedt
16:30 Ary
18:15 Rossman
19:30 Hjerteslag

 

Ravnedalen Hovedscene:
17:15 Xavier Rudd
18:45 Dagny
20:30 Sondre Justad
22:00 HIGHASAKITE


Fra piten under Sondre Justad konserten