Home » Artikler

Hunsfest 2016 ble en kjempefest!

20.06.2016

Tekst og foto: Bror Olav Andreas Skrede
Morten Abel
startet ballet, og leverte virkelig varene. Ingen tvil om at han er Norges popkonge, en entertainer til fingerspissene! Han ga 100% fra første til siste strofe. Og med den låtkatalogen han har i ryggen, klarte han også å engasjere deler av de besøkende.


Morten Abel (arkivfoto Artistfoto.no)

Valkyrien Allstars var ikke like heldige, og kan vel nærmest regnes som en feilbooking. Kun en håndfull fans hadde samlet seg sammen foran scenen. I tillegg var de øvrige som hadde funnet veien til sceneområdet, mer interessert i drikkevarer og hverandre, enn de som stod på scenen. Så om Valkyrien Allstars slet med motivasjon og engasjement, er det fullt forståelig.


Valkyrien Allstars

Det siste jeg fikk med meg, før jeg gav meg for kvelden, var første halvdel av Sivert Høyems opptreden. Og Sivert Høyem leverte også varene! Heldigvis var det flere blant festivalgjestene som var interessert i denne artisten, så det fylte seg bra opp foran scenen.


Sivert Høyem

Hunsfest 2016 var svært vellykket som fest å regne, publikum så virkelig ut til å storkose seg! Men musikken spiller dessverre annenfiolin på denne festivalen. Og da er ikke Hunsfest så interessant for de som er ute etter musikalske opplevelser, dessverre.