Home » Artikler

Thea Hjelmeland med årets konsert!

11.11.2015

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland
Det er ikke mere å snakke om, jeg slår det bare fast: På Håndverkeren lørdag 31.10.2015 leverte Thea Hjelmeland årets konsert! Det er faktisk ikke mulig å toppe dette!

Med Solar Plexusleverte Thea Hjelmeland et av de beste albumene som ble utgitt i 2014, noe også utallige priser, deriblant Spellemannsprisen, bærer bud om. Jeg liker plata utrolig godt, og har hørt gjennom den utallige ganger. Jeg var derfor rimelig sikker på at jeg visste hva jeg gikk til når jeg trappet opp til konsert på Håndverkeren i Kristiansand på halloweenkvelden.  Men den gang ei! Thea Hjelmeland og makker Peter Baden leverte et fyrverkeri av en konsert! Og jeg som trodde at sangene på plata var fine. Liveversjonene var helt utrolige! Det er nesten ikke til å tro at to personer alene kan produsere så fantastisk mye vakker lyd.

Se alle bildene vi har knipset på Håndverkeren her

Thea Hjelmeland live var intet mindre enn et eventyr! Hun imponerte med en helt fantastisk stemme og briljerte på et misunnelsesverdig antall strengeinstrument. Hun hadde en utrolig innlevelse og tilstedeværelse i sin opptreden. I tillegg viste hun fram en utrolig evne til å manifestere ulike personligheter på scenen. Det opplevdes nesten som om hver enkelt sang ble fremført av ulike personer med ulike personligheter. Jeg måtte skjerpe meg for ikke bare bli sittende og måpe.

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk overvære denne konserten og håper virkelig at jeg får sjansen til å oppleve Thea Hjelmeland igjen. Årets konsertopplevelse, ferdig snakka! ­­­­­