Home » Artikler

Staysman & Lazz med kompisen Katastrofe satt fyr på Mandal sentrum!

08.08.2015

Skalldyrfestivalen har blitt en tradisjon, og folk kommer langveisfra for å få med seg det beste av hva Sørlandet har å by på sommerstid.
I år som tidligere fikk vi en familievennlig festival, med mye bra mat og underholdning.

Raylee var en av artistene på hovedscenen åpningskvelden


Torsdagens lineup på hovedscenen må betegnes som barne- og ungdomsvennlig.
 Vi fikk med oss artister som: ”Vennebyen” (fra barne-TV), den 13 år gamle lyngdølen ”Lila”,Raylee” fra Arendal, rølperockerne ”Staysman & Lazz” med kompisen ”Katastrofe”, og headliner denne kvelden ”Admiral P”.

Sangen "Pattaya" tok helt av, med  Katastrofe sammen med Staysman & Lazz

Programmet var vellykket med fullsatt arena, og det ble fullstendig bananas blant publikum når Katastrofe kom på scenen og Staysman & Lazz peiste i gang sangen ”Pattaya”! Rølperockerne klarte å skape allsang jeg sjelden har sett før.
Se video fra årets Skalldyrfestival under her:


Lila er fra Lyngdal, og det var første gang vi fikk se henne live. Hun leverer en grei konsert, men vi er ofte allergiske mot artister som synger coverlåter, om de ikke er egne. Å kopiere andres kunstverk er jo bare tull som her, når eget materiale faktisk låter meget bra. Hun fremførte to fine sanger hun hadde lagd selv.

Lila er bare 13 år og fra Lyngdal.

Raylee er en artist vi garantert kommer til å se mer til, for hun har det ekstra som skal til for å nå langt. Hun er bare 18 år, og fremfører denne kvelden flere fete hits i internasjonal klasse. Platekontakt med MTG Music Norway er inngått, og hun er nok blant Sørlandets største talenter for tiden. Se opp for Raylee fremover!

Admiral P var en solid booking, og det passet bra med de sommerlige reggaetonene som dundret ut over Gierts Karis plass.  Artistene spilte med innlevelse, og dette ble fett som F i sommernatta.

Fullt hus under Amiral P. Han besøkte også skalldyrfestivalen i 2013

Vi likte årets utgave av Skalldyrfestivalen med flere scener på forskjellige steder.
Vi gikk forbi Marna Cafe, og det var virkelig bra liv rundt scenen der, På Amfi-senteret hadde booket inn den dyktige artisten ”Joe Rusi”, som vi blant annet fikk med oss på Dalane Blues for noen år siden.
Det var ikke feil med en porsjon bluesrock på handletur der borte!
Alt i alt en vellykket åpningskveld på Skalldyrfestivalen.

Se alle bildene fra årets Skalldyrfestival her