Home » Artikler

Velykket We Love the 90s i Stavanger!

06.05.2015

Det er gledelig å se at We Love the 90s lever videre i beste velgående år etter år.
Artistene i år var en blanding av nye og gamle, som vi opplevd tidligere på WL90s show. Det er helt greit, for om man plukker ut det beste av det gamle, og putter på noe nytt hvert år, blir dette et megaparty for folket.


Shaggy kom med fullt band og rocket stavangerisen med sanger som "Mr. Bombastic"!

Showet ble kjørt i to byer, Oslo og Stavanger. Tidligere år ble det også arrangert i flere andre byer, men det ser ut som de har landet på disse to byene fremover.
Det er litt av en logistikk som skal på plass med en slik turne, og de imponerer meg hvert år. Det meste så ut til å gå knirkefritt i løpet av kvelden.

I år hadde de en noe høyere scenekant, og tilsynelatende ikke fullt så påkostet lysshow. Publikum i front så veldig lite over kanten på scenen, mens de lenger bak fikk med seg mer av sceneshowet.


Scooter er et tysk techno-band som ble dannet i 1993. Her er frontfigur Hans-Peter Geerdes aka H.P. Baxxter

Artistene vi fikk med oss i år var:
Shaggy (US), Scooter (DE), Unlimited (NL), Lou Bega (DE), E-Type (SE), Rednex (SE), Alice DJ (NL) og Solid Base (SE), Mr Dee (NO)

Se alle bildene fra årets We Love The 90s her

Endel av artistene kjørte singback, mens blant annet Shaggy, Rednex og Scooter kjørte fullt band.
I duoen Solid Base var den kvinnelige vokalisten byttet ut med Camilla Alvestad, som vi kjenner fra det norske bandet Reset. Hovedvokalisten til gruppa er egentlig norske Isabelle Heitmann, sammen med rapperen Thomas Nordin.


 Lou Bega sang Mambo No. 5 med pent selskap på scenen. En vanvittig bra konsert!

Flere av artistene var også ute blant publikum, og det ble et ellevilt show i år som tidligere.
Vi i Artistfoto er veldig glad i denne omreisende festivalen, og det tror jeg de fleste andre fremøtte  også synes. Det er like moro hver gang, spesielt for oss som hadde vår ungdomstid midt på nittitallet.
Ja, We love the 90s!


Husker du Rednex? Det var et gøyalt gjensyn med de energiske artistene! de spilte for 8000 publikummere denne lørdagskvelden i Sørmarka Arena