Home » Artikler

Norges beste band på Håndverkeren!

27.03.2015

Tekst og foto: Bror Olav Skrede
I løpet av kort tid har jeg vært så heldig å få oppleve Phone Joan to ganger, først på Vinterfestivalen i Mandal 7.2.2015 og nå på Håndverkeren 14.3.2015. Vinterfestivalen var første gang jeg så og hørte bandet, og jeg ble imponert! Det siste møtet bekreftet bare inntrykkene fra februar: Phone Joan må være Norges tøffeste og beste rockeband for tiden!

Maken til trøkk og energi skal man lete lenge etter! Dyktige musikere og en solist som gir maks igjennom hele konserten, da blir det aldri kjedelig! Bandet består av Carina Moen på vokal, Elisabeth Nesset på trommer, Randi Gudmundsen på bass og Rikard Haugen på gitar, de kjenner hverandre godt og er utrolig samspilte. Med ulike lydeffekter, vrenggitar, stemmefordreier, fete akkorder, kule riff og en vokalist som har publikum i sin hule hånd, ble konserten utrolig bra.

Phone Joan har utrolig mange bra låter, og bortsett fra et par hvileskjær, besto konserten bare av perler av meget høy kvalitet. Tøft, tett og bånn gass! Og med vokalistens innlevelse og tilstedeværelse, setter slikt spor. En sexy musikkopplevelse, rett og slett! Tøffere enn dette blir det knapt!