Home » Artikler

Ole Edvard Antonsen besøkte Mandal kirke

07.03.2015

Even Lohne klarte å få selveste Ole Edvard Antonsen til Mandal , under konserten han hadde onsdag 4. mars i Mandal Kirke.


Ole Edvard Antonsen

Å få opptre med denne musikeren er en drøm jeg har hatt lenge, fortalte han til en godt fylt kirke.
I tillegg registrerte vi Tarjei Nysted på feleinstrumenter, Stein Austrud på tangenter/ tromme og Kjell Harald Litangen på gitar. Han hadde også med seg barna sine, Vegard og Kristin, og en del lokale korfolk under navnet ”Mandal Vocal Team”.
 

Tarjei Nysted

Ole Edvard Antonsen kom etter hvert på scenen, og kunne fortelle at han og Stein Austrud møttes tidligere på dagen i studio og jammet litt. Under en slik setting snakker vi ikke så mye til hverandre, men lar heller melodiene gå.
- Vi skal nå prøve å gjøre det samme her i kveld, og vi vet ikke hvordan det blir, eller hvor det bærer hen. - Kanskje blir det bra, eller kanskje havner dette ut i skogen.
Fremførelsen ble mesterlig, og man skjønner hvilke unike musikere disse to er.
Vi fikk filmet det hele og håper vi kan få vist det unike opptaket en gang i fremtiden, om artistene tillater det.

Se alle bildene fra Mandal kirke her

Even Lohne fremførte sanger som You are so beautiful, You Raise Me Up, Nella fantasia, Gira Con Me Questa Notte og ikke minst Mitt Hjerte Alltid Vanker.


Even Lohne

Ole Edvard Antonsen fremførte blant annet sangen Svalbard.
Her får han frem noe av det beste i seg som artist, der man omtrent kunne føle årstidene med den varme våren, den isende kulden, mørket og ensomheten i den store arktiske naturen. Det var en fantastisk fremførelse jeg ikke vil glemme med det første.