Home » Artikler

Marit Larsen dro et voksent publikum på Kilden

24.01.2015

Kilden var fylt av et overraskende modent publikum som var kommet for å se og høre Marit Larsen fredag 23.1.2015.

Med seg som oppvarmer på turneen har Marit Larsen Sondre Justad, som hun ved flere anledninger talte varmt om fra scenen. Unge Justad, 22 år, har foreløpig gitt ut en singel, «Nu har du mæ», en utrolig fengende låt (, se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=OD8uXkWV6c8), men ut ifra det han viste på Kilden fredag 23.1.2015, blir dette neppe det siste vi ser fra den kanten. En utrolig flott stemme, kombinert med fengende sanger, burde medføre at denne artisten får mer oppmerksomhet i tiden som kommer! Dette er absolutt en mann å følge med på!

Marit Larsen er utvilsomt en av Norges popprinsesser, om ikke popdronningen! Hun er utrolig dyktig, både som låtskriver og som artist. Hennes siste plate er en perle, og fredagens konsert på Kilden besto av sytten låter inkludert fire ekstranummer. Hun kombinerte fint mellom å spille sanger fra den siste plata og å spille gamle hits. Konserten var uten et eneste dødpunkt. Bandet Marit Larsen har med seg var brilliant, Marit Larsen har en fantastisk stemme og et fantastisk låtmateriale og hun er en strålende entertainer. I tillegg er Kildens konsertsal et fantastisk konsertlokale, komfortable seter, god luft og fantastisk lyd!


(Arkivfoto Artistfoto, Svein Erik Nomeland/ Marit Larsen)

Ut i fra alt dette, skulle man tro at jeg synes at konserten med Marit Larsen var en strålende konsertopplevelse. Men for meg ble det ikke det. For all del, konserten var kjempebra, til tider fantastisk, og det er kanskje her problemet ligger? For meg blir det for «flinkt»! Det er nesten for godt til å være sant! Jeg tror at Marit Larsen hadde tjent på å bli litt mer rufsete, for meg var konsertens høydepunkt de sangene som var mest rockete og bråkete i fremførelsen. Da synes jeg at det virkelig kom frem hvilken fantastisk låtskriver Marit Larsen er, for til tider synes jeg at dette dessverre drukner i det «flinke» og perfekte. Men for all del, Marit Larsen er fremdeles ung, og kanskje blir hun litt mer rufsete med årene? Jeg vil uansett anbefale både Sondre Justad, Marit Larsen og Kilden som konsertlokale til alle! De er verdt en sjekk!

Dette spilte Marit Larsen, så langt jeg fikk med meg, på Kilden 23.1.2015:
1.    Shine On (Little Diamond)
2.    Travelling Alone
3.    Faith & Science
4.    Please Don´t Fall For Me
5.    I´d Do It All Again
6.    Under The Surface
7.    Coming Home
8.    Don´t Save Me
9.    Lean On Me, Lisa
10.Solid Ground
11.Consider This
12.Only A Fool
13.I Don´t Want To Talk About It

Ekstra:
14.When The Morning Comes
15.Fuel
16.Before You Fell
17.If A Song Could Get Me You