Home » Artikler

David Baywatch Hasselhoff hadde smellvakre babes på scenen

04.05.2013

”We Love the 90s”, lagde en gigantisk fest i Telenor Arena lørdag 30. april, med lineup på hele 22 band. Festivalen har tidligere år vært arrangert som en turnè, der de har kjørt konserter i flere store byer. Vi har to ganger tidligere fått med oss konsertene på Sørmarka Arena i Stavanger, men i år var alle de andre byene i Norge byttet ut med et større show i Oslo.


Her er Thomas Borgvang fra Reset. Han er også en av eierne av konseptet "We Love the 90s"

Første artist gikk på scenen 20.30, og det hele ble avsluttet med Dj Bobo en halvtime over midnatt.
Mange av artistene er nok kjent for sine en eller to hits, og med fire timer og 22 artister, sier det seg selv at det blir kort scenetid på hver enkelt.  Derfor funker også dette konseptet veldig bra med høyt tempo og nonstop hits.

En del av artistene har også kommet igjen år etter år, og det er jo bra for de som liker sjangeren og vil ha seg en skikkelig fest.
Mange av artistene som var nye for året var skikkelig gøy å få med seg. Jeg nevner for eksempel 90-tallsduoen, Brothers. Jeg har aldri sett de på en scene før, og de vekket gode minner fra gamle dager.


Duoen fra 90- tallet, Brothers i velkjent stil slik vi husker dem

Merethe La Verdi kom også på scenen med sin ene hit, ”Jeg skal kjøpe vinger for pengene”.  Moro, og den tidligere landeplagen av en sang, ble godt mottatt.
Visste heller ikke at Christian Strand kunne synge, men jaggu slo han til med en hit han også.


Merethe La Verdi slo an med sin hit "Kjøpe vinger for pengene"

Festivalen klarte å skaffe selveste David ”Baywatch” Hasselhoff som konferansier, og han holdt også en minikonsert med de to låtene han er kjent for.
Pr-jippoet funket bra, og selv om han ikke er særlig flink artist, skapte han en fin atmosfære med bra humor mellom sangene.

Se alle bildene fra årets "We Love the 90s" her


David ”Baywatch” Hasselhoff hadde mange gode historier mellom sangene

De smellvakre damene han hadde med seg på scenen under konserten, gjorde også sterkt inntrykk på både undertegnede og sikkert alle andre også. Kamerakåte damer er aldri feil, og de poserte velvillig til et samlet pressekorps, under dansen. Fantastisk moro, og disse damene økte showfaktoren flere hakk.


David ”Baywatch” Hasselhoff hadde med seg smekre damer på scenen, kledd i passende uniformer. (Flere bilder av damene her)

Ellers var kvelden spekket med bra musikk, dans, og med lys og lyd i særklasse, som vi er blitt vant med fra ”We Love the 90s” fra tidligere år.

Jeg leste på Facebooksiden til festivalen at det ble klaget over lange køer ved barene. Jeg så aldri noe til dette selv, men man kan jo godt forstå frustrasjonen om man blir stående i kø for å få noe å drikke, mens det ene etter det andre bandet forsvinner av scenen.
Festivalen beklaget på det sterkeste og kunne fortelle at det var ekstern bedrift som hadde ansvaret for denne delen.
Barene i Telenor Arena så tilsynelatende litt puslete ut i forhold til det vi opplevde i Stavanger i fjor. Det er bedre med 100 meter bar, enn 100 meter kø for å si det sånn.


Dj Bobo avsluttet konsertene i Telenor Arena

Neste år er ”We Love the 80s”, annonsert. Det ultimate tiåret skal gjenskapes, og jeg gleder meg til å få med meg dette. Det har gått rykter om at Rick Astley er booket.
Det er svært mange gode artister som herjet 80-tallet, og det blir spennende å se hva de får ut av dette.  
Om man skal dømme etter mine tre år på 90s, så kommer dette til å bli ellevilt.
 

Under her finner du link til bildegalleriet på alle årets artister:Det ble bra stemning under konserten med legendariske DJ Sash